About

Over Vegter Fotografie

Wanneer ik een momentje vrij heb, trek ik graag met de camera eropuit. Lang niet altijd heb ik een vooraf opgezet plan. Ik laat me verwonderen en stap af op wat mij opvalt. Tijdens mijn gesprekken met mensen onderweg schiet ik foto's. Dit levert vaak fraaie pure beelden op, gewoon zoals het is. Ik zoek vaak naar deze natuurlijke schoonheid in mijn werk.

Vegter Fotografie is een bedrijf van oprichter en eigenaar Willem Vegter. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Fotoacademie. Tijdens deze pittige maar zeer leuke opleiding heb ik veel geleerd over (studio)techniek en een conceptmatige benadering van fotograferen. Wanneer je interesse hebt in mijn werk of mijn diensten, neem dan contact met mij op via het contactformulier. We gaan dan samen kijken naar een oplossing die bij jou past.

In mijn fotostudio in Loppersum kan je op afspraak terecht voor o.a. portretfoto's, profielfoto's en pasfoto's en natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden.

Publicaties:

In mei 2017 is van mij een interview geplaatst op de site van pf.nl, hét vakblad voor de professionele fotograaf. Klik hier om dit interview te lezen.

Exposities:

2018: Expositie Piloersemaborg / Hamsterborg (klik hier voor meer informatie)

2017: Element BDGK3M2OPRS3V3 (klik hier voor meer informatie)

2017: Van Leege Noar Hooge (klik hier voor meer informatie)

2017: Essentie (klik hier voor meer informatie)

2015: Fotovrijdag (klik hier voor meer informatie)

2014: Fotovrijdag (klik hier voor meer informatie)

Voor het plaatsen van foto's probeer ik altijd toestemming te vragen. Helaas lukt dit niet altijd. Mocht je bezwaar hebben tegen de plaatsing van een of meerdere foto's, laat het mij dan even weten.

Op alle op deze pagina's gebruikte afbeeldingen en teksten rust copyright. Je mag niets van deze pagina's gebruiken zonder schriftelijke toestemming.

KvK nummer: 56600070 - BTW nummer: NL001446608B38